Fast-Service.ro este un serviciu online, prin intermediul caruia cele doua categorii de utilizatori (beneficiarii si furnizorii de servicii) isi prezinta cererile si ofertele, in vederea incheierii unor acorduri comerciale in conditiile cele mai avantajoase.

Daca esti BENEFICIAR de servicii si ai nevoie sa gasesti rapid un furnizor, atunci ai doua variante de actiune: fie cauti in categoria potrivita acel furnizor care se potriveste cel mai bine cerintelor tale, ii analizezi profilul si ii adresezi personal (telefonic sau email) solicitarea ta, fie, dupa ce iti faci un cont de “Customer” pe siteul nostru, publici un JOB, adica o descriere detaliata a cerintelor proiectului tau. Dupa aprobarea JOB-ului de catre administratorii nostri, acesta va fi vizualizat de toti furnizorii care se potrivesc cerintelor job-ului, iar acestia iti vor trimite ofertele lor, urmand ca tu sa o alegi pe cea pe care o consideri cea mai potrivita.

Daca esti utilizator de tip “CUSTOMER”, inscrierea unui cont la fast-service.ro este gratuita. Incheierea unei afaceri cu un Furnizor, prin intermediul acestui site, nu presupune plata niciunei taxe suplimentare catre noi.

Daca esti FURNIZOR de servicii, atunci va trebui sa-ti faci un cont de “Provider” pe siteul nostru, alegand unul din abonamentele puse la dispozitie. Apoi, vei incepe sa primesti automat solicitari de JOB-uri din partea clientilor interesati de serviciile tale. Tu aplici pentru ele, trimitand oferta ta, iar daca clientul o va accepta, atunci veti incheia afacerea. De asemenea, poti urmari oricand lista cu JOB-urile active publicate de clientii nostri.

Daca esti utilizator de tip “PROVIDER”, incheierea unei afaceri cu un client, prin intermediul acestui site, nu presupune plata niciunei taxe suplimentare catre noi, cu exceptia platii abonamentului, la valoarea specifica tipului de abonament ales.